Ik heb kleding nodig

Hoe kom je in aanmerking voor de kleding van Boutique Zero zero?

Voordat je bij ons langs komt om kleding aan te schaffen, is het van belang dat er van te voren wordt vastgesteld of je in aanmerking komt voor de kleding van Boutique Zero Zero. Wil jij in aanmerking komen voor deze kleding? Dan zul je een verwijsbrief nodig hebben. Deze verwijsbrief kun je hier downloaden. 

Iemand doorverwijzen als hulpverlener

Als hulpverlener kom je geregeld in aanraking met mensen die een tekort hebben aan kleding. Het is dan ook gebruikelijk om iemand door te verwijzen naar de kledingbank. In dit geval is dit Kledingbank Steenwijkerland. Om iemand door te verwijzen naar Boutique zero zero zul je ook als hulpverlener een verwijsbrief moeten invullen. Om dit zo eenvoudig te houden, hebben wij een verwijsbrief voor jou gemaakt. Dit invulformulier kun je hier downloaden. De doorverwezen persoon mag hierna zelf contact met ons opnemen. Hierna kan er een afspraak worden ingepland. Bij deze afspraak moet hij/zij de verwijsbrief meenemen en een geldig identiteitsbewijs en voedselbank pas. 

Iemand doorverwijzen als omstander 

Misschien ken je iemand met een duidelijke kledingbehoefte, maar dit zich niet kan veroorloven. Omdat jij geen erkende hulpverlener bent, kun je deze persoon niet doorverwijzen naar de Boutqiue Zero Zero. Zorg er dus voor dat de kledingbehoeftige in het bezit komt ban een doorverwijsbrief. De doorverwijsbrief kan ingevuld worden door een hulpverlener. Dit kan een maatschappelijk werker(ster) zijn, schooldirectie, kerkgenootschap, sociale dienst, etc. Als de hulpverlener de doorverwijsbrief invult, kan de toekomstige klant zelf de Kledingbank bellen voor een afspraak om in te schrijven.

(Afsprakenlijn: (0521) 854138

Let hier op bij het inschrijven

Wil jij je inschrijven voor de kleding van boutique zero zero? Dan is het belangrijk om rekening te houden met onze voorwaarden. Zo dien je een geldige voedselbank pas te hebben, zodat wij kunnen controleren of je recht hebt op onze kleding. Je kunt je niet bij ons inschrijven als je onder een andere gemeente valt. Alleen mensen uit Steenwijkerland kunnen bij ons terecht voor kleding.