Ik heb kleding nodig

Hoe kom je in aanmerking voor de kleding van Boutique Zero-Zero

Voordat u bij ons langs komt is het van belang dat er van te voren wordt vastgesteld of u in aanmerking komt voor de prachtige kleding van Boutique Zero-Zero. Om in aanmerking te komen voor de kleding, zul je een verwijsbrief nodig hebben. Deze verwijsbrief kunt u hier downloaden.

 

Iemand doorverwijzen als hulpverlener

Als hulpverlener kom je geregeld in aanraking met mensen die een tekort aan kleding hebben. Het is dan ook heel gebruikelijk om iemand door te verwijzen naar een kledingbank. Om iemand door te verwijzen naar Boutique Zero-Zero zul je ook als hulpverlener een verwijsbrief moeten invullen. Om dit zo eenvoudig mogelijk te houden, hebben wij een verwijsbrief voor u gemaakt. hebben wij een invulformulier voor u gemaakt. Dit invulformulier kunt u hier downloaden.

De doorverwezen persoon moet hierna zelf contact met ons opnemen. Hierna kan er een afspraak worden ingepland. Bij deze afspraak moet hij/zij uw verwijsbrief meenemen en een geldig identiteitsbewijs.

 

Iemand doorverwijzen als omstander

Misschien kent u iemand met een duidelijke kledingbehoefte, maar u bent zelf geen erkende hulpverlener. Dan kunt u die persoon niet doorverwijzen naar de Boutique Zero-Zero. Zorg er dan voor dat de kledingbehoeftige in het bezit komt van de doorverwijsbrief, en deze meeneemt naar een erkende hulpverlener.

Dit kan een maatschappelijk werker(ster) zijn, schooldirectie, kerkgenootschap, sociale dienst, etc. Als de hulpverlener de doorverwijsbrief invult, kan de toekomstige klant zelf de Kledingbank bellen voor een afspraak om kleding te komen halen.

(Afsprakenlijn: 06 33805466)